Bemærk: Fra den 1. april 2023 vil UPS implementere ændringer i anvendeligheden af indledende klargøringsgebyret.

Indledende klargøringsgebyr

UPS vil opkræve et gebyr for hver importforsendelse, der er underlagt toldindførselskravene, og som opfylder begge følgende kriterier:
• en handelsværdi på over 150 EUR eller lignende.
• UPS forudbetaler ikke gebyrer, moms og andre offentlige afgifter på vegne af betaleren.

Gældende fra. 1. april 2023:

Indledende klargøringsgebyr

UPS opkræver et gebyr for hver importforsendelser, der er underlagt toldindførselskravene, og som ikke kræver, at told, moms og andre offentlige gebyrer skal forudbetales på vegne af betaleren.

Vores nyeste oversigt over priser og tjenester er nu tilgængelig. Nu kan du hente PDF-filen og se opdaterede priser og forbedrede UPS-tjenester og -teknologi.

Ældre UPS Service- og prisguider – disse er for kunder med en takstkontrakt for UPS-forsendelser til/fra Storbritannien, som dateres tilbage til inden den 1. januar 2021, eller som blev fornyet efter denne dato ved hjælp af den samme takststruktur*. Basis UPS Service- og prisguider – disse er gældende for nye kunder og størstedelen af ​​eksisterende kunder.

Opnå mere med UPS
Vi er her for at bringe dig derhen, hvor du har brug for at komme. Start med at oprette en forsendelse, eller besøg vores hjemmeside for at finde løsninger på eventuelle problemer, du måtte støde på.
Opret en forsendelse
Send nu
Gå til vores hjemmeside
Besøg UPS.com